Åbningsweekend i

Nordjyllands Horse Park 

D. 25 og 26 september 

SÅ SKER DET!

Nu åbner vi endelig Nordjyllands Horse Park med et brag af en åbnings weekend. 

Vi fejrer det med en hel lørdag fuld af konkurrencer, demoer, kæpheste-Mountain Trail og mini kursus for 8 heste og deres ejere, og søndag afholder vi 1-dags Mountain Trail kursus. Du kan deltage i alle festlighederne som tilskuer, eller tilmelde dig hurtigt og sikre dig en af pladserne med hest. 

Lørdag 10-17.00 entreen er åben hele dagen. 

Søndag kl. 9-16.00 hel dags kursus med plads til 8 heste og samt tilskuere. 

Åbnings dag

Lørdag byder på gennemgang i parken til fods, Teoretisk gennemgang af et udvalg af forhindringerne, 2 timers Come Learn mini kursus for deltagere med hest samt tilskuere, kæpheste Mountain Trail for alle som har lyst, og Demo om hvordan Mountain Trail kan bruges som mental- og styrketræning af din hest, og til sidst rundes dagen af med demo med to af vores trænede Mountain Trail heste. Hele dagen vil der være konkurrencer og hygge på sidelinjen – kom med til en festlig dag i det nordjyske!! 

Vi starter eftermiddagen ud med kæpheste Mountain Trail for alle børn som har lyst – så tag de yngste med og fyld traileren med ALLE de kæpheste i har.  

Herefter er eftermiddagen krydret med demoen ”Mental og Fysisk styrketræning med Mountain Trail” hvor vi sætter fokus på hvordan Mountain Trail udvikler hestenes fysik og mentale stabilitet. 

Lørdag, d. 25 september:

 

Se banen, mountain trail clinic, demoer og kæpheste Mountain Trail for børn og kæpheste værksted.

Lørdag:

Mini Come Learn

Kom og vær en af de første til at prøve parken. Dette kursus er for alle både nybegynder og øvet, dog hest min. 3 år i kalenderåret og den skal have erfaring med at være i byen. 

Søndag:

Hel Dags Mountain Trail Kursus 

På dette et dags kursus får du både intro til jordarbejde, arbejde med forhindringerne in-hand (fra jorden), samt mulighed for at ride hvis dette ønskes.